Categories Menu
Településtervezés

Településtervezés

Műszaki térinformatikai megoldások
Önkormányzatok, tervező cégek

A PBBI MapInfo térinformatikai szoftvercsalád egyszerűen kezelhető, hatékony és megbízható eszközt kínál a tervező cégeknek és önkormányzatoknak egyaránt. Desktop térinformatikai szoftvercsomagunk, a MapInfo Professional, immár 20 éves múltra tekint vissza Magyarországon.
Az egyszerű használatot előtérbe helyező fejlesztések és a folyamatosan bővülő funkcionalitás tette népszerűvé a MapInfo Professional szoftvercsomagot.

Miért hasznos Önnek PBBI MapInfo Professional szoftvercsomag?

Csökkentse működési költségeit!

A szoftver fejlesztésénél kiemelten kezeljük az egyszerű használatot és a gyorsabb működést.
A MapInfo Professional számtalan újítása közül ki kell emelni a térképi rétegek kezelését, a minden korábbi megoldásnál egyszerűbb és átláthatóbb új rétegkezelő panel bevezetését.
A tervezési munkát hatékonyan segíti a szoftverbe integrált CAD funkcionalitást kínáló MapCAD eszköztár.
A különböző tervezőszoftverekből és térinformatikai adatforrásokból származó adatok legtöbbjét közvetlenül képes megnyitni az alkalmazás. Ilyen formátumok a TAB, a MIF, a Shape és a DBF fájlok. Közvetlenül tölthetünk be adatokat Microsoft Excel, Access adatforrásokból. A speciális formátumok is könnyen importálhatók, illetve konvertálhatók a beépített konverter alkalmazással. Többek között DXF, DWG, DGN, KML, GML, XML állományok feldolgozása is megoldott a MapInfo Professional alkalmazás segítségével.

Növelje hatékonyságát!

A rövid határidők és az általánosan alacsony projektkeretek miatt egyre fontosabb a hatékonyság növelése. Ezért kínálunk szoftvereink mellé professzionális oktatást és terméktámogatást. A MapInfo Professional desktop térinformatikai megoldás széles funkcionalitása, alacsony bekerülési és fenntartási költsége kisebb vállalkozások részére is elérhetővé teszi a hatékony és jogtiszta térinformatikai eszköz használatának kiemelkedő előnyeit.

Tegye hatékonyabbá vállalati kommunikációját!

A magyar tervezőirodák legtöbbje használ PBBI MapInfo technológiát, így egyszerűbbé válik a különböző tervek, térinformatikai adatok cseréje, használata Ön és partnerei között.

Kapcsolattartó:

Baranyi Péter
GIS üzletág igazgató
+36 1 273 3423
+36 30 914 3453
peter.baranyi@cads.hu