Categories Menu
MapInfo alapú üzleti térinformatikai megoldások

MapInfo alapú üzleti térinformatikai megoldások


Üzleti térinformatika, geomarketing megoldások, adattisztítás, geokódolás.

Racionálisan csökkentett kiadások, hatékonyabb munka, emelkedő bevételek – a siker kulcsa az Ön kezében van, ehhez nyújtanak nélkülözhetetlen segítséget a Pitney Bowes MapInfo üzleti térinformatikai megoldásai.

A sokak számára ismert Pitney Bowes MapInfo amerikai céggel 1991 óta állunk kapcsolatban,
a cég kizárólagos magyarországi partnereként. A MapInfo az egyik piacvezető az üzleti és logisztikai térinformatikai szoftverek, továbbá a térbeli elemzésen alapuló intelligens megoldások és a geomarketing területén. A széles igényeket kielégítő térinformatikai szoftverek mellett minden platformra fejlesztő környezetet és alaptechnológiát is biztosítunk.
Intelligens, digitális térképekkel is állunk rendelkezésükre geomarketing- és logisztikai elemezések alapjait biztosítva. A MapInfo Professional desktop térinformatikai szoftver, az új Spectrum Spatial és a MapXtreme térképszerver megoldások jelentős referenciákkal rendelkeznek hazánkban is.

GIS üzletág csoportkép

Kapcsolattartó:

Baranyi Péter
GIS üzletág igazgató
+36 1 273 3423
+36 30 914 3453
peter.baranyi@cads.hu

Kedves Látógatónk!

A Varinex-CADStudio Kft. neve megváltozott a következőre: Arkance Systems HU Kft.

Vállalatunk cégjegyzékszáma, adószáma, székhelye és egyéb adatai nem változnak. A vállalat vezetősége és munkatársai is változatlanok, ahogy a biztosított termékek és szolgáltatások köre is.
Üdvözlettel:
Arkance Systems Hungary