Categories Menu

Élelmiszergyártók és forgalmazók

Reklámstratégia, akciós termékek terjesztése, visszajelzések a forgalomról. A fontos KPI mutatószámokat, forgalmi mutatók térképen vizsgálva a táblázatos kiértékeléseknek adhatunk egy vizuális keretet: hol adnak el a legtöbbet, melyik lánc üzleteiben, melyik régióban. Ezen kívül az üzleti térkép olyan fontos döntési folyamatoknak lehet a szemléltetető eszköze, mint például, hogy hol kellene növelni az eladásokat leginkább, vagy mely értékesítési régió igényel egy újabb elosztó központot.

A termékprospektusok, akciós újság terjesztési folyamatának koordinálásához is nagyszerű eszköz, mellyel meghatározható az optimális terjesztési körzet. Ha költség szempontot vesszük figyelembe, mért terjesztene egy olyan régióban, ahol alacsony a lefedettsége? Másik példa: autóval és/vagy tömegközlekedéssel adott időn belül elérhető vonzáskörzetben újság terjesztés indítása, ahol olyan településeket is megcélzunk ahol még alacsony a lefedettség.

Kedves Látógatónk!

A Varinex-CADStudio Kft. neve megváltozott a következőre: Arkance Systems HU Kft.

Vállalatunk cégjegyzékszáma, adószáma, székhelye és egyéb adatai nem változnak. A vállalat vezetősége és munkatársai is változatlanok, ahogy a biztosított termékek és szolgáltatások köre is.
Üdvözlettel:
Arkance Systems Hungary